MalleMi er en butik som oser af atmosfære – og som har tøj til skønne kvinder i str. 36 – 46. Ud over tøj kan du også shoppe sko, tasker, smykker, accessories og meget mere.

Hos MalleMi sætter vi en stor ære i, at yde en personlig betjening. Hos os møder du en butik, som OSER af hygge og intimitet og bedst af alt, vi er super gode til at finde de helt rigtige, fede styles til virkelig gode priser, så ALLE kan være med.

Vi er ligetil og autentiske – hos os får du “rene ord for pengene”. Vi siger vores mening, og “skubber” gerne vores kunder i en retning, de måske ikke lige selv havde tænkt. – dvs. at du måske går herfra med et nyt/andet look, og kommer ud af “det-plejer-jeg-altid-at vælge”.

Kig ind hos MalleMi og få en tøj- og serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Tag manden med, han kan nyde en kop kaffe, mens du kigger og prøver tøj.

Hos MalleMi har vi de SKØNNESTE og BEDSTE kunder. Kig forbi, vi er til for DIG – og så har vi ry for, at “man altid bliver super fristet og ikke mindst, at man har lyst til at komme igen”.